MINIMENU RYHMILLE
 

ALKURUOKIA

Vihreä- tai Caesarsalaatti 6,00

Lohikeitto ja saaristolaisleipää 12,00/19,50

Keittiömestarin etanapannu 12,00/21,00
Aurajuustolla, valkosipulilla, smetanalla ja valkoviinillä höystettynä

Jokirapuleipä 9,50
Jokiraputartar, marinoitua punasipulia ja mummonkurkkua saaristolaisleivällä


PÄÄRUOKIA

Pariloitua lohta 26,00
Metsäsienikastiketta, kauden kasviksia ja muusia

Pippuripihvi Limousine härän ulkofileestä 200g 28,50
Pippurikastiketta, kauden kasviksia ja maalaislohkoperunoita

Pippuripihvi emakon sisäfileestä 200g/300g 23,00/28,50
Kotimaista emakon sisäfileetä, pippurikastiketta, kauden kasviksia ja maalaislohkoperunoita

Grillipihvi 28,00
200g suomalaista limousine härän ulkofileetä, valkosipulivoita, kauden kasviksia ja maalaislohkoperunoita

Kannaksen sipulipihvi 32,50
200g suomalaista marmorihärän sisäfileetä, paahdettua sipulia, suolakurkkua, smetanaa, kauden kasviksia ja maalaislohkoperunoita

Perinteiset lihapullat 18,50
Omin käsin pyöriteltyjä palleroita, pippurikastiketta, punajuurta, suolakurkkua ja muusia

Kasvispyörykät 19,50
Punajuuri-hernepyöryköitä, yrtti-tomaattikastiketta ja kasvisohraa

JÄLKIRUOKIA

Jäisiä karpaloita ja kuumaa kinuskikastiketta 7,50

Talon jätskiä 4,00