top of page

MINIMENU RYHMILLE
 

ALKURUOKIA

Vihreä- tai Caesarsalaatti L,G 6,50

Lohikeitto L,G ja saaristolaisleipää L 12,50/20,00

Keittiömestarin etanapannu L,G 12,50/22,00
Aurajuustolla, valkosipulilla, smetanalla ja valkoviinillä höystettynä

Jokirapuleipä L 10,00
Jokiraputartar, marinoitua punasipulia ja mummonkurkkua saaristolaisleivällä


PÄÄRUOKIA

Pariloitua lohta L,G 26,50
Metsäsienikastiketta, kauden kasviksia ja muusia

Pippuripihvi härän ulkofileestä 200g L,G 29,50
Pippurikastiketta, kauden kasviksia ja maalaislohkoperunoita

Pippuripihvi emakon sisäfileestä 200g/300g L,G 24,00/29,50
Kotimaista emakon sisäfileetä, pippurikastiketta, kauden kasviksia ja maalaislohkoperunoita

Grillipihvi L,G 29,50
200g suomalaista limousine härän ulkofileetä, valkosipulivoita, kauden kasviksia ja maalaislohkoperunoita

Kannaksen sipulipihvi L,G 38,50
200g suomalaista marmorihärän sisäfileetä, paahdettua sipulia, suolakurkkua, smetanaa, kauden kasviksia ja maalaislohkoperunoita

Poron ulkofileetä L,G 40,50

170g suomalaista ulkofileetä, puolukka-punaviinikastiketta, kauden kasviksia ja perunamuusia

Perinteiset lihapullat L,G 19,50
Omin käsin pyöriteltyjä palleroita, pippurikastiketta, punajuurta, suolakurkkua ja muusia

Kasvispyörykät L 19,50
Punajuuri-hernepyöryköitä, yrtti-tomaattikastiketta ja kasvisohraa

JÄLKIRUOKIA

Jäisiä karpaloita ja kuumaa kinuskikastiketta L,G 7,50

Talon jätskiä L,G 4,00




 
bottom of page