MINIMENU RYHMILLE
 

ALKURUOKIA

Vihreä- tai Caesarsalaatti 6,00

Lohikeitto ja saaristolaisleipää 9,50/16,00

Keittiömestarin etanapannu 12,00/21,00
Aurajuustolla, valkosipulilla, smetanalla ja valkoviinillä höystettynä

Jokirapuleipä 9,50
Jokiraputartar, marinoitua punasipulia ja mummonkurkkua saaristolaisleivällä


PÄÄRUOKIA

Pariloitua lohta 21,50
Metsäsienikastiketta, kauden kasviksia ja muusia

Pippuripihvi Limousine härän ulkofileestä 200g 27,00
Pippurikastiketta, kauden kasviksia ja maalaislohkoperunoita

Pippuripihvi emakon sisäfileestä 200g/300g 21,50/26,50
Kotimaista emakon sisäfileetä, pippurikastiketta, kauden kasviksia ja maalaislohkoperunoita

Grillipihvi 26,50
200g suomalaista limousine härän ulkofileetä, valkosipulivoita, kauden kasviksia ja maalaislohkoperunoita

Kannaksen härkää 30,50
200g suomalaista marmorihärän sisäfileetä, puolukka-punaviinikastiketta, kauden kasviksia ja maalaislohkoperunoita

Perinteiset lihapullat 17,00
Omin käsin pyöriteltyjä palleroita, pippurikastiketta, punajuurta, suolakurkkua ja muusia

Kasvispyörykät 18,50
Punajuuri-hernepyöryköitä, yrtti-tomaattikastiketta ja kasvisohraa

JÄLKIRUOKIA

Jäisiä karpaloita ja kuumaa kinuskikastiketta 7,50

Talon jätskiä 4,00